| ביקורת על פטיטו + דיון | |
|
+4שירני 3 > נויקי 3> שיר :) טולה ושתקו 8 posters |
מחבר | הודעה |
---|
טולה ושתקו מנהלת ראשית
מספר הודעות : 195 Join date : 20.04.08 Age : 29
| נושא: ביקורת על פטיטו + דיון Tue Apr 22, 2008 5:32 pm | |
| טווב . אז אני ראיתי פטיטו ולפני שלוש שבועות בערך הפסקתי . פטיטו , לדעתי נהיה סדרה משעממת . כל הזמן אנטונלה וניקולאס עם אמה . פטיטו כל הזמן מתלוננת "קשה לי ,ההורים שלי כל הזמן רבים " . לדעתי , נמאס כבר לראות את הפרצוף המכו.ער של פטיטו על המסך . אולי אני יראה את העונה השנייה . טובבב . הנה דיון אם אתם משועממים כבר: *אתם רואים פטיטו : *אם הפסקתם לראות , למה ?: *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : *תנו ביקורת על פטיטו : *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי :
בההביי D : טללל 3> | |
|
| |
שיר :) מנהל/ת פורום סופרים צעירים
מספר הודעות : 42 Join date : 22.04.08
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Wed Apr 23, 2008 1:14 pm | |
| *אתם רואים פטיטו : לא *אם הפסקתם לראות , למה ?: אני לא רואה וזה משעמם *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: זה משעמם רצח *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : כן *תנו ביקורת על פטיטו : 0 מתוך 10 *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי : את צודקת ^^ | |
|
| |
נויקי 3> מנהל/ת פורום קשקושיאדה
מספר הודעות : 462 Join date : 21.04.08
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Wed Apr 23, 2008 1:25 pm | |
| *אתם רואים פטיטו :לפעמים כשיוצא *אם הפסקתם לראות , למה ?: X *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: לפעמים פה ושם אבל ברגיל זה מעניין *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : לא.. *תנו ביקורת על פטיטו : זאת סדרה יפה קצת צפויה ואת היית צריכה לראות הכול. *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי :כל אחד והדעה שלו | |
|
| |
טולה ושתקו מנהלת ראשית
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Wed Apr 23, 2008 2:41 pm | |
| | |
|
| |
שירני 3 > מנהל/ת פורום בישול ומתכונים
מספר הודעות : 21 Join date : 24.04.08
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Thu Apr 24, 2008 11:22 pm | |
| אתם רואים פטיטו : לא *אם הפסקתם לראות , למה ?: לא ראיתי בכלל *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: ראיתי איזה פרק או שניים, וזה משעמם . *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : כן *תנו ביקורת על פטיטו : היא מכוערת . ((X *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי : צודקת!! | |
|
| |
*betush* מנהל/ת פורום סימס
מספר הודעות : 121 Join date : 23.04.08
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Thu Apr 24, 2008 11:34 pm | |
| *אתם רואים פטיטו :אם במקרה אני מסתכלת בשעון ובדיוק יש פטיטו אזז..כן.. *אם הפסקתם לראות , למה ?: *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: דיי..זה כבר דיי חופר..! *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : כן.. *תנו ביקורת על פטיטו : מכוערת! היו צריכים להביא לתוכנית מישהי יפה- ולכער אותה ושאחרי זה היא תיהיה יפה..לא מישהי מכוערת שבסוף התוכנית תישאר מכוערת! *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי : צודקת! | |
|
| |
טולה ושתקו מנהלת ראשית
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Fri Apr 25, 2008 11:16 am | |
| חח [: תוודה על התגוובות D ~ | |
|
| |
ליאורי (: מנהלת ראשית
מספר הודעות : 204 Join date : 21.04.08 Age : 29
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Sat Apr 26, 2008 4:29 pm | |
| *אתם רואים פטיטו :יאאפ . *אם הפסקתם לראות , למה ?: כי אין לי זמן . *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: קצת . *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : לפעמיים מהקול שלה , שכל פעם שהיא עצובה אז היא נראית כאילו היא הולכת לבכות או משהו , וזה בלתי נסבל . *תנו ביקורת על פטיטו :בכיניית ברמות , אין לה קול יפה , הוא זייפני במיוחד שהיא עצבנית . *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי : מסכימה בהחלט [: | |
|
| |
אילנווש P ; מנהלת פורום אופנה וטיפוח
מספר הודעות : 239 Join date : 26.04.08 Age : 28
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Sat May 03, 2008 9:06 am | |
| אתם רואים פטיטו :כבר לא *אם הפסקתם לראות , למה ?: כי משעמם , ואין לי זמן *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: כן *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : אהא *תנו ביקורת על פטיטו : מכו.ערת שבסוף הופכת ליפה *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי : ביקורת נחמדה . | |
|
| |
הדרוש(: מנהלת פורום אופנה וטיפוח
מספר הודעות : 64 Join date : 24.04.08
| נושא: Re: ביקורת על פטיטו + דיון Sun Jun 01, 2008 8:02 pm | |
| אתם רואים פטיטו :כן *אם הפסקתם לראות , למה ?: לאא *זה נהיה לכם כבר משעמם ?: לאא *נמאס לכם כבר מפטיטו ? : כמה שאלות אותו הדבר?" *תנו ביקורת על פטיטו : היא חמודה בסידרה לא ממש יפה אבל במציאות?היא מהממת , בלי צמות גשר ופלטה היא מדהימה @ ! על תיתוכחו. *מה דעתכם על הביקורת הקשה שלי : אני לא חושבת שהאשכול הזה ממש לעיניין...*.*ץ כי אין בו מידע כולשהו על דמות מסוימת, רק אמרת שהזידרה משעממת, הפורום מדבר על הסידרה, אז למה להגיד שמשעמם? לא לעיניין.=.= | |
|
| |
| ביקורת על פטיטו + דיון | |
|